Filetovací nože
Filetovací nože jsou hojně využívány rybáři, kteří míří především do Norska na mořský rybolov. Jsou to jemné nože, které jsou velmi ohebné a používají se pouze na filetování ryb. Filetovací nože by měly být vyrobené z kvalitních materiálů. Filetovací nože vám naprosto precizně oddělí maso od kostí a zajistí krásné reprezentativní filety. Pro vaše zdraví však dbejte na maximální bezpečnost.
Náš tip: pro rybáře, kteří jsou méně zdatní ve filetování, doporučujeme pořídit filetovací rukavici, která vás ochrání před ostřím nože.
Jednoduchý "fileťák" B-MAXI má extra ohebnou čepel, díky které rychle vyfiletujete rybu či zpracujete maso. Čepel a pouzdro je výrazné zelené barvy, a tak se ve vaší rybářské výbavě neztratí. Hodí se
YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. Má velmi komfortní pogumovanou rukojeť s pří
ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček. Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně