Použití tygřího ořechu otevírá nové možnosti k dosažení záběrů, zejména při lovu velmi opatrných kaprovitých ryb. Jejich vyhledávání, sbírání a drcení při požírání kapři prostě milují. Specialisté na
Partikly
kukuřice
ostatní partikl
partiklové směsi
tygří ořech
Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tom
Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tomu při vaření ve vodě. Má jemně nakyslou chuť, způsobenou
Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je to
Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je to
Maximálně účinná, prémiová směs partiklů pro lov kaprovitých ryb, vařených v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsaž