Karel Nikl Kukuřičná mouka

Získává se mletím kukuřičných zrn. Obsahuje cca 10% proteinů, 75% sacharidů. Má nízký obsah některých esenciálních (nenahraditelných) aminokyselin , které si organizmus není schopný vytvořit a potřebuje je k syntéze proteinů. Z tohoto důvodu se doporučuje pro zlepšení vyšší nutriční hodnoty ji v mixech kombinovat s jinými zdroji proteinů – např. se sójovou moukou. Je neutrální chuti a je vhodná do všech druhů suchých směsí. Doporučené dávkovaní max. 40%.

Popis produktu Karel Nikl Kukuřičná mouka

Získává se mletím kukuřičných zrn. Obsahuje cca 10% proteinů, 75% sacharidů. Má nízký obsah některých esenciálních (nenahraditelných) aminokyselin , které si organizmus není schopný vytvořit a potřebuje je k syntéze proteinů. Z tohoto důvodu se doporučuje pro zlepšení vyšší nutriční hodnoty ji v mixech kombinovat s jinými zdroji proteinů – např. se sójovou moukou. Je neutrální chuti a je vhodná do všech druhů suchých směsí. Doporučené dávkovaní max. 40%.