Karel Nikl Kukuřičná krupice

Jediný rozdíl mezi kukuřičnou moukou a kukuřičnou krupicí je v jemnosti mletí. Kukuřičná krupice je podstatně hruběji namletá a díky svojí granulometrii se s oblibou přidává do suché směsi na podporu uvolňovaní aromatických látek z boilies. Na druhé straně váže kukuřičná krupice ve velkém množství tekutiny a vysušuje vzniklé těsto. Z toho důvodu se doporučuje nižší procentuální podíl v suché směsi. Doporučené dávkovaní max. 10%.

Popis produktu Karel Nikl Kukuřičná krupice

Jediný rozdíl mezi kukuřičnou moukou a kukuřičnou krupicí je v jemnosti mletí. Kukuřičná krupice je podstatně hruběji namletá a díky svojí granulometrii se s oblibou přidává do suché směsi na podporu uvolňovaní aromatických látek z boilies. Na druhé straně váže kukuřičná krupice ve velkém množství tekutiny a vysušuje vzniklé těsto. Z toho důvodu se doporučuje nižší procentuální podíl v suché směsi. Doporučené dávkovaní max. 10%.