Kategorie

Karel Nikl Albumin

Extrahuje se ze sušených vajec. Bílek se oddělí od žloutků a samostatně se suší. Dehydrované hrudky se poté melou na potřebnou hrubost. Albumin má vysoký obsah bílkovin – až 90%. Při výrobě boilies se používá především na vytvrzení boilies. Zajistí perfektní pojivost i při použití velmi hrubých komponentů, jako jsou různé zrniny či nahrubo mleté částice. Doporučené dávkování je 2–10% (dle použitých hrubších částic).

Popis produktu Karel Nikl Albumin

Extrahuje se ze sušených vajec. Bílek se oddělí od žloutků a samostatně se suší. Dehydrované hrudky se poté melou na potřebnou hrubost. Albumin má vysoký obsah bílkovin – až 90%. Při výrobě boilies se používá především na vytvrzení boilies. Zajistí perfektní pojivost i při použití velmi hrubých komponentů, jako jsou různé zrniny či nahrubo mleté částice.

Doporučené dávkování je 2–10% (dle použitých hrubších částic).